top of page

A Fonte Bútor - ról

​1989-ben alapított cégünk indulásakor az igényes irodai környezet kialakítására fókuszált. Ez a tevékenység az elmúlt évek során a home-design témakörével egészült ki. Profilunk lényegét azok az olasz bútorgyárak határozzák meg, amiknek választékában a modern irányzaton belül a barátságos, kevésbé feszes stílusjegyek dominálnak. Érvényes ez mind a lakásbútor, mind az irodabútor-irodaszék kínálatra. Beszállítóink kiválasztásakor a minőségen, az aktuális trend-en kívül meghatározó szempontot jelentett, hogy árérzékeny ügyfeleinknek ugyanúgy, mint a luxust kedvelőknek széles választékot biztosítsunk.

A FONTE – HÁZ precíz belső terei között működik merész, forma-bontó stílusú stúdiónk – itt a funkcionális irodai hangulattal összekevertünk olyan markáns megjelenésű lakásbútorokat, amik önmagukban is képesek egy-egy otthon díszévé válni.
Meleg fénybe burkoltuk ezt a design-szigetet, néhány ultramodern fényforrást keverve a klasszikus lámpatestek közé.
A tökéletes hatás eléréséhez csipetnyi fűszerként néhány Armani, vagy egyéb dísztárgyat szórtunk.

Aki betér hozzánk és nyitott az együtt gondolkodó, ezáltal személyre szabott tér-kialakításra, biztos lehet abban, hogy több alternatívával, számtalan ötlettel tudunk szolgálni akár a modern stílus különböző árnyalataira, akár ezek árfekvésére vonatkozóan.

bottom of page