top of page

Az elérhető kényelem


Sense kanapé - Fotó: Samoa Divani

Horányi Ildikó, a Fonte Bútor Kft. vezetője az olaszokra jellemző lendülettel és kreativitással teremt olyan hangulatot a lakásokba, házakba, irodákba szállított bútorokkal, amely kényelemmel és elégedettséggel tölti el használójuk testét és lelkét. És mindezt sokak számára elérhető áron!

Ildikó története, ahogy azt már előző cikkünkben is jeleztük, még egyetemista korában kezdődött, amikor olyannyira közel került az olasz életstílushoz, hogy úgy döntött, ezt nem csak a maga, hanem mások számára is elérhetővé teszi. A folyékony nyelvtudás sokban hozzájárul ahhoz, hogy az üzleti kapcsolatok sok esetben barátsággá változzanak, partnerei maguk közé fogadják őt. Olasz bútorgyártó cégek forgalmazójaként ismertette meg a magyar közönséggel az olasz design, az olasz stílus és kényelem előnyeit.

Sugar kanapé - Fotó: Samoa Divani

„Sokan azt gondolják, hogy az olasz design szép, de megfizethetetlen, vagy ha megfizethető, akkor gyorsan tönkremegy. Én olyan, Magyarországon kevésbé vagy egyáltalán nem ismert márkákat is felkutattam, amelyek a magyar vásárlók számára is elérhető kényelmet jelentenek. A minőséget előtérbe helyező gyártás, a könnyed olasz elegancia keveredik a Samoa Divani termékeiben is, amelyek az egyik legkedvesebb és legkedveltebb bútorok közé tartoznak ügyfeleim körében.

Sugar kanapé - Fotó: Samoa Divani

A Samoa Divanit a kollekciók sokoldalú felhasználási lehetőségei, a kényelmi funkciók, a modellek cserélhető kárpitjai, a stílusos megjelenés mellett a magyar vásárlóknak is elfogadható árak jellemzik. Nem véletlenül népszerűek a Samoa Divani változatos nappali és hálószoba bútorai, amelyekkel egy városi lakás éppúgy berendezhető, mint egy hétvégi ház vidéken vagy a tóparton.”

Sense kanapé - Fotó: Samoa Divani

„Ha valaki egy gyorsan átrendezhető, színes, életvidám szófára vágyik, ami akár bővíthető is a család gyarapodásával, akkor egyik kedvencemet, a Sense kollekciót ajánlom. A modul elemekből egyaránt felépíthető egy nagy kanapérendszer nagyobb családi vagy hétvégi házakba, de egy-két kubus felhasználásával egy pihenőszék, fotel vagy egy kisebb kanapé is kialakítható. A sokféle kárpit- és színválasztéknak köszönhetően a Sense nem köthető életkorhoz, sem stílushoz, egyaránt jól illeszkedik modern vagy klasszikusabb enteriőrbe.”

Sense kanapé - Fotó: Samoa Divani

„A kényelem szerelmeseinek telitalálat a One&Light kényeztető szófája, amelyen egy gombnyomásra kiemelkedik a Relax lábtámasz és felhajtható a fejtámla.”

One&Light kanapé - Fotó: Samoa Divani
One&Light kanapé - Fotó: Samoa Divani

„Azoknak pedig, akik a kényelem mellett a design és az esztétika szerelmesei, a Samoa Divani legújabb, idén piacra került Sugar kanapéját ajánlom, amelynek egységes látványát nem töri meg osztás az egybefüggő ülőfelületen. A hatás tovább fokozható a kiegészítő asztalkákkal. A környezetünkhöz, egyéniségünkhöz leginkább illeszkedő kárpitozást pedig a gyártó száznál is több bútorkárpit mintájából lehet kiválasztani.”

Sugar kanapé - Fotó: Samoa Divani

Sugar kanapé - Fotó: Samoa Divani

„A Samoa Divani az éjszakai nyugalomról sem felejtkezik meg, a pihentető alvásról több ágykollekció is gondoskodik. Az ágyak közös jellemzője a maximális kényelem, és a test megfelelő alátámasztása, a különbség csak a formai megoldásokban jelentkezik: a Brillantnak légies megjelenést kölcsönöznek a kecses plexiglas – üveg hatású műanyag - lábak, más modelleket pedig a jól látható díszvarrás tesz különlegessé.

Brillant ágy - Fotó: Samoa Divani

A klasszikus Natural ágyat királyi vagy királynői fekhellyé varázsolja a kör alakú pódium, a hatás páratlan akár modern akár hagyományosabb hálószobába kerül.”

Natural ágy - Fotó: Samoa Divani

A cikk a Fonte Bútor Kft. támogatásával készült.

Fonte Bútor Kft.

1112 Budapest

Budaörsi út 153.

mobil: 06 20 359 5749

email: horanyi@fontebutor.hu

www.fontebutor.hu

Kategóriák
Legfrissebb bejegyzések
Tagek
No tags yet.
bottom of page