top of page

JERA – karakteres bútor, vezető egyéniségeknek


Jera bútorcsalád, gyártó: Las Mobili - Fotó: Las Mobili

A Jera a bőség, a siker,az „aratás” és a folytonos fejlődés rúnája, nem véletlenül nevezték így el az egyik meghatározó olasz irodabútor gyártó, a LAS Mobili legújabb felsővezetői bútorcsaládját.

A kelta korban, amikor az ösztönös erők uralkodtak, az egy tömbből faragott, hatalmas, egyszerű formák jellemezték az épített világot. A Jera menedzsment bútorát úgy tervezték meg az alkotói, az Orlandini Design, hogy az szoborszerű megjelenésével uralkodjon a környezetén. A design erejét a nagyméretű, vastag vízszintes és függőleges panelek tökéletes kompozíciója adja.

Jera bútorcsalád, gyártó: Las Mobili - Fotó: Las Mobili

Az építészet nyelvén megfogalmazott, tekintélyt sugárzó, letisztult és karakteres geometriai formák tágas, levegős terekben érvényesülnek igazán. Ezt kívánja meg az elnöki bútorcsalád elemeinek a mérete is, a legkisebb asztal 210*105 cm, de igény esetén, az oldalra helyezhető alacsony elem hossza is csak 180 cm lehet.

Jera bútorcsalád, gyártó: Las Mobili - Fotó: Las Mobili

A szabályosan összetartott formáknak az eleganciáját a tervezők tovább fokozták az alkalmazott nemes anyagok – a fa és bőr – színével, például a barna kőrissel, a bali dióval, szürke szilfával és az antracittal. A Totem szekrény, az oszlopok élében elrejtett led világítással és üveg polcaival merőben eltér az irodákban megszokott tároló bútoroktól. A kevesebb több elve alapján a tiszta, egyenes vonalvezetés önmagában is határozott ízlést, presztízst sugároz.

Jera bútorcsalád, gyártó: Las Mobili - Fotó: Las Mobili

A Jera bútorcsalád a gyártó, LAS Mobili és a tervező Orlandini Design szándéka szerint, tömeggyártásban előállított szobor. „ A tervezés során arra törekedtünk, hogy a magas színvonalat képviselő termékcsalád a potenciális felhasználók széles rétege számára elérhető legyen. A kritikus pontot az jelentette, hogy a bútor szoborszerűségét meg tudjuk őrizni az alkotói és gyártási folyamatban.” – emelték ki a designerek.

Így történt, hogy a Jera elegáns bútora optimális ár-minőség arányban érhető el az értékeket őrző és teremtő emberek számára.

A LAS Mobili a prototípust először a 2015-ös Milánói Bútorvásáron mutatta be az érdeklődő közönségnek óriási sikerrel, ez év végétől pedig megkezdődött a Jera sorozatgyártása.

Jera bútorcsalád, gyártó: Las Mobili - Fotó: Las Mobili

A bútorcsalád elemeinek optimális elhelyezését, az esztétikus és funkcionális vezetői iroda kialakítását, a forgalmazó, Fonte Bútor Kft., egy 3D software segítségével egyénre szabottan megtervezi. Megrendeléskor azt az általános szállítási határidővel leszállítja és összeszereli. A termék bevezetési időszaka alatt 2016.01.01-03.01. között különleges kedvezményt érvényesíthetnek a bútor vásárlói.

További lehetőségek megtekinthetők a forgalmazó honlapján: www.fontebutor.hu

A cikk a Fonte Bútor Kft. támogatásával készült.

Fonte Bútor Kft.

1112 Budapest

Budaörsi út 153.

mobil: 06 20 359 5749

email: horanyi@fontebutor.hu

www.fontebutor.hu

Kategóriák
Legfrissebb bejegyzések
Tagek
No tags yet.
bottom of page